Тонометр Armfit+ з функцією ЕКГ

5500,00
грн.
Вимірювати та контролювати свій тиск та ЕКГ стало ще легше?

Ви маєте можливість вимірювати артеріальний тиск та ЕКГ - в одному приладі - вдома, отримати більш повну інформацію про здоров’я серця.

Автоматичний цифровий монітор артеріального тиску має вбудований високоточний чіп та найновіший алгоритм, який може забезпечити вам найбільш точні показники.

ЕКГ

Моніторинг ЕКГ
Підключіться до безкоштовної програми ViHealth, чотирьох методів бездротового вимірювання та запису ЕКГ без кабельного запису.

Зручний і компактний

Портативний пристрій EKG
Легкий у перенесенні, невеликий розмір, невелика вага, інтегрований дизайн, завдяки чому ви можете легко контролювати стан свого серця під час подорожі чи роботи.

Особливості та деталі:
  • Моніторздоров'я 2-в-1:
Перевірте артеріальний тиск та ЕКГ за допомогою однієї машини
Багатокористувацькі та спільні дані в додатку: Легко фільтрувати та відстежувати історію даних та тенденції різних користувачів.
А також можна ділитись ділитись звітом PDF / CSV з вашим лікарем / кардіологом через додаток.

  • Технологія Bluetooth: дані в режимі реального часу, які можна ефективно надсилати в додаток, встановлений на мобільних пристроях через Bluetooth, де також можна зберігати та переглядати статистику історії
Простота у використанні: робота з однією кнопкою, перевірка артеріального тиску та ЕКГ протягом 30 секунд, а також відображення інформації на власному OLED-екрані.

  • Портативна машина: Малі розміри, невелика вага, проста у використанні та інтегрована конструкція зручна для перенесення.
Акумуляторна батарея: 4 місяці використання виробу з одним зарядом


See also